Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έστειλε ένας πατέρας από το Περιστέρι στην ενήλικη πλέον κόρη του, η οποία τον κατηγορεί ότι βίαζε όσο ήταν ανήλικη, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας από το σπίτι.

Το ηχητικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και φέρεται ο 55χρονος να παραδέχεται τις πράξεις του, για τις οποίες συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 5ης Φεβρουαρίου 2024. Τότε, τον είχαν καταγγείλει οι δύο ενήλικες κόρες του για βιασμούς που φέρεται να έγιναν όσο ήταν ανήλικες.

Περιστέρι: Όσα ακούγεται να λέει ο πατέρας στο ηχητικό ντοκουμέντο

Στο ηχητικό που προβλήθηκε στην εκπομπή του Star, ο 55χρονος ακούγεται να λέει πως «όσον αφορά αυτό το πράγμα που είχε γίνει, τι θα γίνει; Για τα επόμενα χρόνια δηλαδή, συνέχεια θα με απειλείς για αυτό το πράγμα που θα, που έκανα, το τραγικό αυτό πράγμα που έχω κάνει;».

«Δηλαδή θα έχω συνέχεια αυτή την απειλή πάνω μου; Άμα είναι να πληρώσω, το μόνο που μένει, είναι να πέσω να πεθάνω. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ποινή», προσθέτει στη συνέχεια.

Περιστέρι: Κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως

Σημειώνεται, ότι ο άνδρας κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και υποστηρίζει ότι όσα καταγγέλλουν οι δύο κόρες του δεν ισχύουν και ότι απλά ήταν «λίγο αυστηρός».

«Αρνούμαι την κατηγορία. Αυτά τα γεγονότα δεν έχουν συμβεί ποτέ. Δεν ισχύουν αυτά. Γι’ αυτά τα παιδιά εγώ έχω δώσει την ψυχή μου και τη ζωή μου. Δε θα μπορούσα να αφήσω να περάσει ούτε καν σαν σκέψη η ιδέα να τα βλάψω. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά μου υποκινήθηκαν από τη μητέρα τους, από την πρώην σύντροφό μου, η οποία στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει τις ίδιες κατηγορίες εναντίον του πατέρα της, τον οποίο οδήγησε στην αυτοκτονία. Αυτά θα αποδειχθούν, υπάρχουν μάρτυρες, εφόσον έχω καταθέσει αίτηση για την επιμέλεια των παιδιών, την οποία κέρδισα», ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του.

Διαβάστε ακόμη: