Μου έλεγε τις προάλλες παράγοντας που γνωρίζει από μέσα, όσο κανείς, πρόσωπα και πράγματα σχετικά με τον διαγωνισμό των ταυτοτήτων που διενεργεί το Υπ. Προστασίας του Πολίτη υπό την επίβλεψη του Υπ. Ψηφιακής πολιτικής, ότι με βάση τα αποτελέσματα της τεχνικής αξιολόγησης από την αρμόδια επιτροπή, στην επόμενη φάση οι αρμόδιοι πέρασαν το Φιατάκι και άφησαν έξω – έκοψαν την Ferrari!

Η τεχνολογική διαφορά και η δυνατότητα υψηλού επιπέδου αποτελέσματος μεταξύ της εταιρίας που πέρασε και εκείνης που κόπηκε στο διαγωνισμό των ταυτοτήτων είναι αβυσσαλέα, υποστηρίζει ο παράγοντας του χώρου που έχει σαφή και ξεκάθαρη γνώση και των δυνατοτήτων και των ισορροπιών αλλά και του παρασκηνίου.

Επί του προκειμένου τώρα, την ώρα τούτη κρίνεται από το Ελεγκτικό Συνέδριο το αποτέλεσμα της επιτροπής αξιολόγησης επί της ουσίας, μετά από παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού προκειμένου η κυβέρνηση να προλάβει σχετικές αποφάσεις που τυχόν θα προέκυπταν εκ των υστέρων και θα προκαλούσαν ανατροπή στις διαγωνιστικές διαδικασίες και την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Επιπροσθέτως θεωρείται δεδομένο ότι με την υποβολή προσφυγών θα στραφούν όλοι εναντίον όλων, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει τη γεγονός ότι πέραν των δύο κοινοπραξιών που αποκλείστηκαν, οι 2 από τις κοινοπραξίες που πέρασαν θα στραφούν κατά της τρίτης, που αποτελεί και τον πιο επικίνδυνο ανταγωνιστή!

Από εκεί και πέρα, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία έχουν περιέλθει σε γνώση των αρμοδίων, ότι η μια από τις κοινοπραξίες που πέρασε στην επόμενη φάση του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών, το Φιατάκι με απλά λόγια, έχει εμπλακεί σε υπόθεση ηθικής τάξης στο εξωτερικό, γεγονός που στο βαθμό που επιβεβαιωθεί εγείρει ζητήματα φερεγγυότητας και αξιοπιστίας!

Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον και την παρακολουθούμε…

 

Ταυτότητες: Προσφεύγει στο ΣτΕ η Γάλλοαμερικανική κοινοπραξία