Θα μείνει ο Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι ή θα πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης; Η ερώτηση αυτή γινεται συχνά το τελευταίο διάστημα στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το όνομα του Νορβηγού επιθετικού βρίσκεται συνεχώς στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων. Έτσι σε ημερήσια διάταξη οι δημοσιογράφοι φροντίζουν να το έχουν ψηλά στην ατζέντα τους.

Στις αρχές ο Καταλανός προπονητής της Σίτι δεν έδινε πολύ σημασία. Τώρα δείχνει να απολαμβάνει το «παιχνίδι» των δημοσιογράφων και με τις δηλώσεις του δίνει έξτρα τροφή για συζήτηση. Ο Γκουαρντιόλα απάντησε για ακόμη μια φορά στο αν βλέπει τον Χάαλαντ να αποχωρεί ή όχι από την Μάντσεστερ Σίτι.

«Για ένα ρεπορτάζ, για έναν δημοσιογράφο ή έναν λογαριασμό στο Twitter, έναν λογαριασμό στο Instagram, πιστεύετε ότι θα αλλάξουν κάτι που πρόκειται να συμβεί; Δεν πρόκειται να συμβεί. Θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του ή όχι, όταν ο σύλλογος αποφασίσει να επεκτείνει ένα συμβόλαιο ή όχι, ή όταν έχουμε πιθανές προσφορές σε αυτόν ή όχι. Αν κάποιος θέλει τον Έρλινγκ, είναι εύκολο. Καλέστε τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε. Είναι αυτό που κάνουμε όταν θέλουμε να υπογράψουμε κάποιον. Δεν είναι πιο περίπλοκο από αυτό» ανέφερε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και συνέχισε: «Τι πιστεύεις; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Τον θέλουμε – για πολύ, πολύ καιρό σε αυτόν τον σύλλογο. Για πολύ χρόνο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί του, τον θέλουμε».

Στο τέλος της κουβέντας πάντως δείχνοντας το σοβαρό του πρόσωπο ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως: «Στην αρχή αυτής της σεζόν, τα νούμερα ήταν επίσης πολύ καλά. Είχε δύο μήνες τραυματισμό. Τι θα συμβεί στο μέλλον; Ειλικρινά, δεν ξέρω. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε, ελπίζουμε, να είναι χαρούμενος που είναι μαζί μας. Αυτό ξέρουμε. Και τα υπόλοιπα; Δεν ξέρω».

Διαβάστε ακόμη: