O Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στα απογευματινά χειρουργεία, τον Παύλο Πολάκη αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πήγε μπλόκα των αγροτών.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action24, είπε ότι αυτήν την εβδομάδα θα παρθεί η απόφαση για τα απογευματινά χειρουργεία, ενώ στόχος είναι από 1η Μαρτίου να τεθούν σε εφαρμογή.

Ακόμη, σημείωσε ότι για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα απογευματινά χειρουργεία, θα μπαίνουν σε μία πιο σύντομη λίστα το πρωί, αφού αρκετοί ασθενείς θα μεταφερθούν από το πρωί στο απόγευμα.

Σχολιάζοντας την εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, πάνω σε τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών τις προηγούμενες μέρες, ο Υπουργός Υγείας ανάφερε ότι ήταν «μία πολύ ωραία εικόνα», ενώ πρόσθεσε ότι ήταν πολύ καλοντυμένος και καλοστημένος, όπως πάντα.

«Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή. Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα», υπογράμμισε.

«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ. Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους», είπε σε άλλο σημείο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κάνει ζημιά στον Κασσελάκη.

«Είναι εμπόδιο ο Πολάκης για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει», είπε, ενώ εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα τον διέγραφε πιο εύκολα από τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι «πιο ψυχρό αίμα», κατέληξε ο Υπουργός Υγείας.

Διαβάστε ακόμη: