Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την Κυριακή την κατάκτηση της 5ης Premier League μέσα σε διάστημα μιας εξαετίας.

Ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε στο πλευρό του την οικογένειά του και έτσι πανηγύρισαν όλοι μαζί τη σπουδαία αυτή επιτυχία, μετά από σκληρή μάχη με την Άρσεναλ κατά τη διάρκεια της σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή 22χρονη κόρη του, Μαρία Γκουαρδιόλα, η οποία μοιράστηκε αυτές τις στιγμές χαράς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρία Γκουαρδιόλα, κόρη του προπονητή του Πεπ, λόγω της δουλειάς του πατέρα της τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την αγαπημένη της Βαρκελώνη και ζει μαζί του στο Μάντσεστερ αφού εκείνος είναι το αφεντικό στη Σίτι.

Η 22χρονη κόρη του Πεπ σπουδάζει μόδα στο Λονδίνο αν και μένει μόνιμα στο Μάντσεστερ και παράλληλα κάνει ερασιτεχνική καριέρα στο μόντελιγκ.

Πριν από λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε για εταιρεία ρούχων και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Μαρία που ήταν μελαχρινή και έγινε ξανθιά προτιμά το πιο κλασσικό ντύσιμο αν και είναι μικρή.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τα ΜΜΕ με την σχέση της με τον Ντελέ Άλι αλλά πλέον κρύβει τους δεσμούς της από τα social media.

 

Διαβάστε περισσότερα