Η Πενέλοπε Κρουζ το τελευταίο διάστημα δείχνει να μη φοβάται καθόλου τις αλλαγές στα μαλλιά της.

Αρχικά, όλοι τήν έμαθαν από τη μεσογειακή ομορφιά της. Το μελαχρινό λουκ και το σταρένιο δέρμα αποτελούν σήμα κατατεθέν της. Έπειτα, τήν είδαμε ξανθιά για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία «Parallel Mothers» με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Πενελοπε

Όπως φαίνεται, όμως, η 46χρονη καλλονή δεν αρέσκεται στο ξανθό, με αποτέλεσμα να γυρίσει στο γνώριμο μελαχρινό λουκ, που όλοι τήν είχαμε συνηθίσει. Φυσικά, δε θα μπορούσε και πάλι να μην κάνει κάποια αλλαγή, οπότε αυτή τη φορά πειραματίστηκε με το μήκος του μαλλιού της.

Πενελοπε

Στην νέα της φωτογράφιση για το τεύχος Μαΐου του ισπανικού InStyle, η Πενέλοπε Κρουζ εμφανίζεται με ένα πολύ κοντό καρέ και είναι πολύ σικ.

Η χρονιά – ορόσημο για την καριέρα της ηθοποιού ήταν το 2001, όταν και έπαιξε στις ταινίες Vanilla Sky και Blow, που σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ακολούθησαν πολλές σημαντικές δουλειές και επιτυχίες, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στο Volver του Αλμοδόβαρ για το οποίο απέσπασε το βραβείο γυναικείου ρόλου στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ παράλληλα έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου. Μάλιστα, η Penelope Cruz ήταν η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.