Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 68χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο στον Πειραιά μετά από διαπληκτισμό. Ο ηλικιωμένος, γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα, πυροβόλησε το θύμα -έναν πατέρα τριών παιδιών- καθώς δεν συμφωνούσε με την λειτουργία του πάρκινγκ στη γειτονιά.

Ωστόσο αυτά που είπε στις αρχές ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του λίγα λεπτά μετά το έγκλημα, ήταν αντικρουόμενα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Πειραιάς είναι συγκλονισμένους από το έγκλημα με τους κατοίκους να μην μπορούν να διανοηθούν αυτό που συνέβη στη γειτονιά τους. Την ώρα, δε, του συμβάντος στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση, με τους περαστικούς να τρέχουν να καλυφθούν.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έξω από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στον Πειραιά για το πάρκινγκ και τα αυτοκίνητα που ανέβαζαν προσωρινά στο πεζοδρόμιο μέχρι να τα σταθμεύσουν. Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του και κάλεσε την Αστυνομία παραδεχόμενος την πράξη του.

Σύντομα αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του. Μετά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περίμενε «να καταλήξει έτσι» και ότι είχαν από παλιά διαφωνίες. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης, μετά τον πυροβολισμό φώναξε «σε τελείωσα». Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον δυο φορές, πετυχαίνοντάς τον στο πρόσωπο και στη πλάτη.

Το θύμα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας μικρών παιδιών, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε ακόμη: