Αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για το πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Η 33χρονη κατηγορούμενη, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το παραπλανητικό SMS που έστελνε η 33χρονη στους γιατρούς κάνοντας ψευδή έκκληση για βοήθεια. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου λίγα 24ωρα πριν από τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με τη χρήση της δηλητηριώδους ουσίας κεταμίνη έστελνε μηνύματα στους γιατρούς.

Τις ίδιες ημέρες είχε στείλει άλλο SMS που απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας που φαίνεται ότι η ίδια προκαλούσε στην Τζωρτζίνα σε «πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως».

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η 33χρονη εξέφραζε αγωνιώδη ερωτήματα για τις βραδυκαρδίες και τις άλλες καρδιακές αρρυθμίες που παρουσίαζε το παιδί, και ενώ βεβαίως η εννιάχρονη, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε οποιοδήποτε καρδιολογικό πρόβλημα.

Μάλιστα, η 33χρονη σε επικοινωνία της με τους γιατρούς επισήμαινε μετ’ επιτάσεως ότι «πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο».

«Παρακαλούσε να μάθει γιατί πέφτει το οξυγόνο της Τζωρτζίνας και ζητούσε επίμονα εξήγηση», τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Λέγοντας χαρακτηριστικά σε γιατρούς «μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι παγοκολόνα»

Πάτρα – Ζωντανά οι εξελίξεις: Τα «αλληλοκαρφώματα» του ζευγαριού, τα παραπλανητικά SMS στους γιατρούς και η εκταφή της Τζωρτζίνας

Δείχνοντας χαρακτηριστική ψυχραιμία μετά τον θάνατο και της Τζωρτζίνας στο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μάλιστα είχε ρωτήσει θεράποντες ιατρούς (από άλλο νοσοκομείο) αν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί η ίδια τα υπνωτικά κι άλλα χάπια που χορηγούνταν στο κορίτσι που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες νωρίτερα.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι όλα αυτά τα βασανιστικά για την άτυχη Τζωρτζίνα συμβάντα σε διάφορα νοσοκομεία ήταν μια φονική σκηνοθεσία από τη μητέρα της στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τον αιφνιδιαστικό θάνατο της κόρης της από ανακοπή.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανοιχτή στο ενδεχόμενο τεστ ανίχνευσης ψεύδους