Αποκαλυπτική είναι η νέα συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει λάβει δακτυλογραφημένη επιστολή του πιλότου, όταν ήταν ήδη στη φυλακή, την οποία παρέδωσε σε εκείνον ο πατέρας του πιλότου.

Σε αυτή, ο δολοφόνος της Καρολάιν προσπαθούσε να εξηγήσει τις πράξεις του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κράουτς, ο πιλότος παραδεχόταν πως σκότωσε τη σύζυγό του για να σώσει τη Λυδία από τη συμμορία ναρκωτικών.

«Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000 ευρώ που είχαμε δώσει με τη Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο και να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. “Φαίνεται ότι ο γιος σας δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης”», ανέφερε στην εκπομπή του Mega, Live news, ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο κ. Κράουτς αποκάλυψε πως στην επιστολή, ο πιλότος ισχυριζόταν ούτε λίγο ούτε πολύ, πως δολοφόνησε την Καρολάιν για να μη σκοτώσει μία συμμορία τη μικρή Λυδία.

«Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της, αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχτηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει τη Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου» επεσήμανε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Πατέρας Καρολάιν: Πώς είναι η ζωή της μικρής Λυδία στις Φιλιππίνες

Ο Ντέιβιντ Κράουτς δηλώνει αποφασισμένος να προστατεύσει την 3χρονη εγγονή του.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δε θα ξαναδεί ποτέ την εγγονή μου.

Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει.

Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

Διαβάστε ακόμη: