Τελικά το πρέσινγκ του Σόλσκιερ στον Έντισον Καβάνι απέδωσε και ο Ουρουγουανός επιθετικός συμφώνησε να ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Καβάνι μέχρι πριν λίγο καιρό ήθελε να φύγει από το Μάντσεστερ και να πάει στην Αργεντινή απ’ όπου είχε μια πολύ καλή προσφορά από την Μπόκα Τζούνιορς. Ο Καβάνι θεωρούσε ότι δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα και κυρίως γι αυτόν τον λόγο ήθελε να φύγει. Μετά όμως από μια συζήτηση που είχε με τον Σόλσκιερ πήρε περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα πέτυχε ορισμένα καθοριστικά γκολ κυρίως στο Europa League με 5 γκολ και 3 ασίστ στα 4 παιχνίδια με Γρανάδα και Ρόμα βοήθησε στην πρόκριση στον τελικό με τη Βιγιαρεάλ.

Τελικά οι δισταγμοί του κάμφθηκαν και ο Καβάνι θα αποτελεί παίκτη της Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, παίρνοντας μάλιστα και αύξηση στις αποδοχές του.

Αυτή την πληροφορία  γνωστοποίησε από το μεσημέριο έγκυρος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano.

Τόσο, ο Σόλσκιερ όσο και η διοίκηση του συλλόγου έκανε τα πάντα για να τον πείσουν να μείνει. Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες

Ας σημειωθεί ότι η Μπόκα Τζούνιορς προσέφερε συμβόλαιο δύο ετών, αλλά ο 34χρονος αποφάσισε να μείνει για ακόμη μία σεζόν στην Ευρώπη.

                                                                  

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.