Ο Έντινσον Καβάνι συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Την ώρα που η Μπόκα Τζούνιορς έδειχνε φαβορί για την απόκτηση του «El Matador» τα δεδομένα ανατράπηκαν και υπεύθυνος γι αυτό είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» έκανε… ψηστήρι στον Ουρουγουανό φορ για να τον πείσει να συνεχίσει στο Ολντ Τράφορντ και τα κατάφερε.

«Ο Έντινσον έπαιξε καταπληκτικά, όπως πρέπει να αποδίδει ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. Σκόραρε, άνοιξε διαδρόμους, έφτιαξε ευκαιρίες… Όταν ήρθε προερχόταν από μακρά απουσία και τραυματισμούς, αλλά δούλεψε πολύ σκληρά και δείχνει την κλάση του.

Ξέρει και ο ίδιος πως θέλω πολύ να μείνει μαζί μας και τη νέα σεζόν. Έχουμε μιλήσει. Καταλαβαίνω πως η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, αλλά του υποσχέθηκα πως το «Ολντ Τράφορντ» με κόσμο είναι το κάτι άλλο και δεν πρέπει να το χάσει», τόνισε ο Νορβηγός τεχνικός, μετά τον θρίαμβο της Γιουνάιτεντ επί της Ρόμα, στο οποίο ο Καβάνι ήταν από τους πρωταγωνιστές.

Έτσι, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Καβάνι ανακοίνωσε στη διοίκηση ότι θα μείνει στην ομάδα με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες. 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.