search

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάπουτσας κατά Σαρακιώτη(ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν είναι πολιτική υποκρισία να καταγγέλλεις τα funds και ο αδελφός σου να κάνει πλειστηριασμούς;»

Αιχμηρή ανάρτηση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα.

Πάπουτσας κατά Σαρακιώτη(ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν είναι πολιτική υποκρισία να καταγγέλλεις τα funds και ο αδελφός σου να κάνει πλειστηριασμούς;»

Ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Φθιώτιδα, Νίκος Πάπουτσας, με ανάρτησή του στο Facebook, κατηγορεί τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σαρακιώτη για «πολιτική υποκρισία» διότι, όπως υποστηρίζει, ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Ο κ. Πάπουτσας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;;

EINAI NOMIMO.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;;».

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Η ανάρτηση του Νίκου Πάπουτσα κατά του Γιάννη Σαρακιώτη

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Πάπουτσας, ήδη από την επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών 2023, είχε εκδώσει ανακοίνωση με αιχμές, μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα της κάλπης, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει το κόμμα να βρει τον δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Στην ανακοίνωσή του, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών 2023, ο Νίκος Πάπουτσας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «H ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν συντριπτική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο ούτε για μένα προσωπικά.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που μαζί δώσαμε έναν αγώνα τίμιο και αξιοπρεπή, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και εξαρτήσεις. Κυρίως όμως ευχαριστώ όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους. Παραμένω ενεργός πολίτης της Λαμίας και μάχιμος δικηγόρος.

Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει».

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ