Ο Πάνος Ιωαννίδης λίγο πριν επιστρέψει ώς κριτής στο MasterChef, μίλησε στην εκπομπή Dot  για τις αλλαγές, που πρόκειται να δει το τηλεοπτικό κοινό στην καινούρια σεζόν.

Ο σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής αναφέρθηκε ακόμα και στον ερχομό του γιου του, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν μερικούς μήνες.

«Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση» δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο αγαπημένος κριτής είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλα αυτά δήλωσε: «Ο μπέμπης είναι μια χαρά, όλα κομπλέ, όλα τέλεια. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία» είχε δηλώσει σε μία άλλη συνέντευξή του.

Όσο για το πώς κατάφερε να προστατέψει την προσωπική του ζωή και να μη βγουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον γιο του, ο Πάνος Ιωαννίδης εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι δύσκολο. Μίλησε απλά με όσους έκρινε εκείνος ότι ήταν απαραίτητο.

Διαβάστε ακόμη: