Από τη Γερμανία ξεκινάω σήμερα και το Over στο παιχνίδι της Βέρντερ Βρέμης με την Κολωνία. Και οι 2 φέρνουν μεγάλα σκορ. Σκοράρουν με άνεση και δεν φημίζονται για τις άμυνές τους. Στο 1,60 είναι η απόδοση του Over στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ έχει πάρει τα πάνω της και πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, τις περισσότερες με μεγάλα σκορ. Ανεβαίνει στο 1,95 η απόδοση του «άσου» της στο ματς με την Άστον Βίλα σε συνδυασμό με το Over.

Την ίδια επιλογή έκανα για την Μπάγερν στο ντέρμπι με τη Λειψία. Ο «άσος» της μαζί με το  Οver έχει απόδοση 1,85 στο Πάμε Στοίχημα. Μόνο νίκη θέλει η Μπάγερν για να μείνει στην κορυφή και να μη χάσει το πρωτάθλημα από την Ντόρτμουντ.

Από την Αγγλία ξεχώρισα και το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Άρσεναλ. Και οι 2 σκοράρουν και το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα είναι πιθανό. Η Νότιγχαμ προέρχεται από το 2-2 με την Τσέλσι. Πληρώνει 1,58 το Goal/Goal.

Ρισκάρω στην Ισπανία με τον «άσο» της Αλμερία στο παιχνίδι με την Μαγιόρκα αλλά κυνηγάω απόδοση 2,27. Η Αλμερία κινδυνεύει και στηρίζεται στην έδρα της. Η Μαγιόρκα είναι άνετη βαθμολογικά.

Διαβάστε περισσότερα