Τα πρώτα του γενέθλια είχε πριν από μερικές ημέρες ο γιος της Ριάνα και του A$AP Rocky με τους περήφανους γονείς να μοιράζονται άγνωστα στιγμιότυπα από τη ζωή του.

Ο ράπερ A$AP Rocky έστειλε τις ευχές του στον «πρωτότοκο γιο του» μέσω Instagram ανεβάζοντας άγνωστα στιγμιότυπα από οικογενειακές τους στιγμές.

Σε αυτές περιλαμβάνονται τόσο σκηνές από το πάρτι γενεθλίων, από διακοπές τους στην παραλία αλλά και εικόνες με αγκαλιά τον γιο του καθώς και με τους τρεις μαζί.

Στην λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Χαρούμενα 1α γενέθλια στον πρωτότοκο γιου μου, RZA» επιβεβαιώνοντας έτσι το όνομα του μικρού, το οποίο μόλις πριν από μερικές ημέρας αποκαλύφθηκε και μάλιστα αποτελεί έναν φόρο τιμής στον παραγωγό και ράπερ RZA, ηγέτη της Wu Tang Clan.

Σούπερ σέξι η Ριάνα αν και ετοιμόγεννη


Χθες όμως έκανε και η Ριάνα μία ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια του γιου της επιλέγοντας να ποστάρει στιγμιότυπα από μια άλλη φάση της ζωής της.

Η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ανέβασε throwback φωτογραφίες από την περίοδο όπου ήταν ετοιμόγεννη στον γιο της, αποδεικνύοντας πως μπορεί να είναι σέξι ακόμη και με φουσκωμένη κοιλιά.

Στην ανάρτησή της λοιπόν στο Instagram, η Ριάνα ποζάρει με ένα χρυσό στρινγκ μπικίνι σε ένα μπαλκόνι με φοίνικες και φόντο τον ωκεανό, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα είναι topless.

«Εδώ είναι μια μικρή σειρά που ονομάζω ‘ Rub on ya ti**ies’ προς τιμή της πρώτης μου εγκυμοσύνης, αγκαλιάζοντας την μητρότητα και τη μαγεία που έκανε αυτό το σώμα. Το μωρό RZA… είναι εκεί μέσα και δεν έχει ιδέα πόσο τρελή είναι η μαμά του ή πόσο περήφανη θα με κάνει».

Διαβάστε περισσότερα