search

MAIN STREET

Πάνω απο 1000 υπαλλήλους ετοιμάζεται να απολύσει ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο

Το Kraken, ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, απολύει περίπου το 30% του προσωπικού του.

kraken

Το Kraken, ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, απολύει περίπου το 30% του προσωπικού του, ή 1.100 άτομα, «προκειμένου να προσαρμοστεί στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς», δήλωσε την Τετάρτη ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Jesse Powell.

Ο Powell έγραψε σε μια ανάρτηση ιστολογίου ότι η επιβράδυνση της ανάπτυξης, που υποκινήθηκε από «μακροοικονομικούς και γεωπολιτικούς παράγοντες», είχε μειώσει τη ζήτηση των πελατών, μείωσε τους όγκους συναλλαγών και μείωσε τις εγγραφές.

«Έπρεπε να αναπτυχθούμε γρήγορα, υπερτριπλασιάζοντας το εργατικό μας δυναμικό για να παρέχουμε σε αυτούς τους πελάτες την ποιότητα και τις υπηρεσίες που περιμένουν από εμάς», είπε ο Powell. «Αυτή η μείωση επαναφέρει το μέγεθος της ομάδας μας εκεί που ήταν μόλις πριν από 12 μήνες».

«Παραμένω εξαιρετικά ανοδικός για τα κρυπτονομίσματα και το Kraken», πρόσθεσε ο Powell.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων έχουν επηρεαστεί από αναλήψεις και ρυθμιστικό έλεγχο μετά την κατάρρευση του FTX.

Η κρυπτογραφική αυτοκρατορία του Sam Bankman-Fried κήρυξε πτώχευση στις 28 Νοεμβρίου και απέλυσε αρκετές εκατοντάδες υπαλλήλους στη διαδικασία αναδιάρθρωσης.

Η Ομάδα Ψηφιακών Νομισμάτων του Barry Silbert απέλυσε περίπου το 13% του προσωπικού της τον Νοέμβριο. Το Crypto.com απέλυσε 2.000 υπαλλήλους τον Οκτώβριο.

Η Kraken είπε ότι θα προσφέρει 16 εβδομάδες αποζημίωσης ως απόλυση και θα επεκτείνει το παράθυρο κατοχύρωσης των επηρεαζόμενων εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι η είδηση έρχεται την ίδια μέρα που η DoorDash ανακοίνωσε περικοπές 1.250 θέσεων εργασίας και εν μέσω τεράστιας αναταραχής στον χώρο των κρυπτογράφησης.

Διαβάστε ακόμη: