Ανατροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Ματέους Βιτάλ στον Παναθηναϊκό. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το θέμα έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξαν. Με τους “πράσινους” να επανέρχονται και να είναι πλέον κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού βάσει των όσων αναφέρονται τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ξανά focus στον 23χρονο άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και ως ακραίος (αριστερά) και μάλιστα φαίνεται ότι ήρθε σε συμφωνία με την Κορίνθιανς.

Αυτό που προκύπτει εντός των συνόρων, είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε δεδομένα ασχοληθεί με την περίπτωση του Βιτάλ προ 7-10 ημερών, αλλά σε πρώτη φάση ο Γιοβάνοβιτς δεν ήταν «ζεστός», τσεκάροντας την αγορά για παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Πλέον φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Σέρβος προπονητής έχει αλλάξει άποψη για τον παίκτη και απομένει η δική του οριστική συγκατάθεση προκειμένου να ενεργοποιήσουν οι “πράσινοι” τη συμφωνία με την Κορίνθιανς και να ανέβει ο παίκτης στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του Βιτάλ, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και από την πλευρά του Παναθηναϊκού, είναι ανεξάρτητη απ’ αυτή του Λούντκβιστ, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός προχωράει ώστε να τον αποκτήσει το συντομότερο δυνατό. Ο Βιτάλ είναι πιο επιθετικογενής χαφ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.