Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και… μετακομίζει πάλι στο ΟΑΚΑ τόσο στα ματς της Super League όσο και σε αυτά της Ευρώπης.

Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι ξανά έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες μετά την αφαίρεση του στεγάστρου που είχε πρόβλημα στατικότητας και όπως όλα δείχνουν θα υποδεχτεί ξανά και τον Παναθηναϊκό.

Εκεί άλλωστε οι Πράσινοι έδωσαν τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς της περσινής σεζόν, κόντρα σε Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, σε ένα κατάμεστο μάλιστα γήπεδο με σχεδόν 50.000 κόσμο που είχε δημιουργήσει μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Έπειτα υπήρξε πρόβλημα με την στατικότητα και έτσι η κυβέρνηση αποφάσισε να το κλείσει έπειτα τα προβλήματα που διαφάνηκαν με το στέγαστρο κι έτσι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε διαθέσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Πλέον είναι ειλημμένη αποφαση από τον Παναθηναϊκό να αφήσει την ιστορική του έδρα για να επανέλθει στο ΟΑΚΑ, τόσο στα ματς της Ελλάδας, όσο και σε αυτά της Ευρώπης. Αυτή η κίνηση αναμένεται να φέρει και αρκετά επιπλέον εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της ομάδας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Διαβάστε ακόμη: