Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ποινική δίωξη αφορά την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο. Παράλληλα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει υπό κράτηση καθώς έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου από τον ανακριτή.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» σε βαθμό κακουργήματος.

Στη συνέχεια, ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, περίπου στη 1:00 το μεσημέρι εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διερεύνηση των καταγγελιών σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδόθηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο.

Ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο εισαγγελέας. Αν, δηλαδή, θα κρίνει πως η βλάβη που υπέστη η κοπέλα που υπέβαλε τη μήνυση είναι διαρκής και δεν εξαρτάται από το κέρδος που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δημοσίευση των «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Επίσης, ο ίδιος φέρεται να εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν τις έρευνες και εκτός Θεσσαλονίκης, στον τόπο καταγωγής του και στους χώρους της εργασίας του. Θα αναζητήσουν αν υπάρχει οικονομική συναλλαγή από την ανάρτηση των βίντεο αυτών και ποια ήταν η ηλικία των κοριτσιών όταν γυρίστηκαν τα βίντεο.

Ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ του βίντεο, τα είχε αυτά τα βίντεο στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.