Αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πριν λίγο παραδόθηκε στις Αρχές, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Νεαρή κοπέλα με την οποία είχε ερωτική σχέση, ισχυρίζεται σε καταγγελία της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, με συνέπεια η Αστυνομία να αναζητά για να συλλάβει τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr, η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσε στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και τα λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο που έχει ανεβάσει παρά τη θέλησή της ο παρουσιαστής στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία της κοπέλας αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

Δείτε το video:

 

Θεοδωρικάκος: Σύλληψη Παναγιωτόπουλου λόγω της μήνυσης που κατέθεσε η δεύτερη κοπέλα

Τη σύλληψη του Παναγιωτόπουλου προανήγγειλε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την παρουσία του σε αγώνα παλαίμαχων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής με τους Γιατρούς του Κόσμου. Στην ομιλία του, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Ο αρχηγός της αστυνομίας με ενημέρωσε πως επίκειται η σύλληψη του Παναγιωτόπουλου, καθώς προηγήθηκε μήνυση από άλλη κοπέλα και είναι πλέον καταζητούμενος. Η προηγούμενη δεν είχε καταθέσει μήνυση. Θα συλληφθεί το πολύ σε δυο ώρες για όσα έχει κάνει».

«Πιστεύω ότι η ανθρωπιά και ο ανδρισμός έχουν σαν προϋπόθεση να φερόμαστε με σεβασμό και αγάπη στη σύζυγό μας, στη φίλη μας, στην κοπέλα μας, σε όποια γυναίκα βρίσκεται στη ζωή μας και έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Θεωρώ πρωτοφανή αθλιότητα και απάνθρωπη συμπεριφορά ότι στην Ελλάδα έχουμε φέτος 17 δολοφονίες γυναικών. Έχει παίξει κακό ρόλο η καραντίνα, που μεγεθύνει τα προβλήματα σε ζευγάρια και οικογένειες. Πρόσφατα είχα την τύχη να συγχαρώ τέσσερις συναδέλφους σας που έσωσαν στο… παρά 20 δευτερόλεπτα μια γυναίκα, η οποία κινδύνευε. Ήταν απίστευτο» συνέχισε ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην έξαρση των περιστατικών βίας κατά των γυναικών τους προηγούμενους μήνες.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει

Την πρώτη τοποθέτηση μετά τη σύλληψή του, μέσω του δικηγόρου κ. Γεωργίου Δακουρά, έκανε στο protothema.gr o Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως είπε, έχει ζητήσει συγγνώμη, έχει μετανιώσει, ενώ αποφάσισε να εμφανιστεί, για να βοηθήσει -όπως ισχυρίζεται- την έρευνα των Αρχών.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προφυλάκισης, ο δικηγόρος του, κ. Δακουράς, αναφέρει: «Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου, θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί. Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά».
Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του εντολέα του, τονίζει: «Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι». Για την απόφασή του να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και να παραδοθεί, ο νομικός του υπερασπιστής επισημαίνει: «Παρουσιάστηκε, προκειμένου να βοηθήσει στην έρευνα των Αρχών με οποιοδήποτε τρόπο».

Έρευνα στο σπίτι του για πάνω από δύο ώρες- Η απάντηση του

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών που κράτησαν πάνω από δύο ώρες ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.