Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη κι άλλων αναρτημένων ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τα ακατάλληλα βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο εις βάρος της πρώην συντρόφου του, το φως της δημοσιότητας είδαν κι άλλες καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού με άλλες κοπέλες, από τον ίδιο.

Ως εκ τούτου, διενεργείται έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων ροζ βίντεο από τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων.  Και πιο συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον εννέα κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Εισαγγελική έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ταξίδι στο Μεξικό…«σαν να μην τρέχει τίποτα»

Από την άλλη, όπως φαίνεται δεν «ιδρώνει το αφτί» του Στάθη Παναγιωτόπουλου παρά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την εμετική δράση του.

Όχι μόνο έτρωγε σε εστιατόριο λίγο μετά από όταν έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία για τον ίδιο, αλλά τώρα έφυγε για το Μεξικό με τη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε το MEGA.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Χαμογέλα και πάλι!», ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Ο ίδιος έχει ζητήσει συγγνώμη και έχει δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του αλλά μάλλον…δεν έπεισε κανέναν!