Τέσσερις αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League γίνονται σήμερα και αύριο. Με αυτά τα ματς θα ασχοληθώ καθώς και με το μοναδικό σημερινό παιχνίδι του Conference League.

Η Μπενφίκα είναι αγκαλιά με το εισιτήριο για τα προημιτελικά μετά τη νίκη της με 2-0 στο Βέλγιο κατά της Κλαμπ Μπριζ. Δεν θα χαλαρώσει στη ρεβάνς. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει λόγο να κλειστεί. Θα βγει στην επίθεση από την αρχή του αγώνα. Ποντάρω στο Over.

Η Τσέλσι παίζει τα ρέστα της στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Πρέπει να ανατρέψει το 1-0 για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Έχει ρίξει όλο το βάρος στο Champions League μετά την κακή πορεία που κάνει την Premier League. Το έργο της είναι δύσκολο απόψε αφού αντιμετωπίζει μία ομάδα που έχει πετύχει μόνο νίκες, 10 στο σύνολο, στο 2023. Έχει ρίσκο ο «άσος» της, μπορεί να γίνει και το Over.

Στο Conference League παίζουν σήμερα η Λάτσιο με την Άλκμααρ. Από τη μεγάλη νίκη με 0-1 στο ντέρμπι με την Νάπολι προέρχονται οι λατσιάλι. Μπορούν να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους. Ο «άσος» έχει απόδοση 1,67 στο Πάμε Στοίχημα.

Αύριο γίνεται το μεγάλο ντέρμπι της Μπάγερν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπάγερν κέρδισε με 1-0. Προκρίνεται και με την ισοπαλία. Δεν πρόκειται να στηριχτεί στο 1-0. Θα προσπαθήσει να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η Παρί είναι ικανή να σκοράρει στο Μόναχο. Έχει τύχη το Over στη ρεβάνς.

Κλείνω με ένα άλλο δυνατό παιχνίδι, της Τότεναμ με τη Μίλαν. Στο πρώτο ματς η Μίλαν κέρδισε με 1-0. Απρόβλεπτη είναι η Τότεναμ, ικανή για όλα. Στην έδρα της πάντως είναι δυνατή και στο 1,95 παίζεται ο «άσος» της.

Τα λέμε ξανά την Πέμπτη με Europa League και Conference League.

Διαβάστε περισσότερα