Στη χθεσινή μας αναφορά για τους ομίλους με τους οποίους συζητά η Τράπεζα Πειραιώς για την πώληση της Attica Συμμετοχών, δεν αναφέραμε την περίπτωση του fund που έχουν δημιουργήσει ο Θοδωρής Κυριακού του Αντένα και το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Κατάρ, το QIA.

Και αυτό γιατί, παρά το ότι είχε δημοσιευθεί ως πληροφορία, οι δικές μας πηγές μετέφεραν ότι οι συζητήσεις με αυτό το γκρουπ «πάγωσαν», χωρίς να έχει αποσυρθεί οριστικά το ενδιαφέρον. Το κατά πόσο θα αναθερμανθούν οι συζητήσεις παραμένει άγνωστο, ενώ τα τρία σχήματα που αναφέραμε (Ηλιόπουλος, Γκριμάλντι, Νορβηγικός όμιλος) εξακολουθούν να ενδιαφέρονται.

Σε κάθε περίπτωση, τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι, από τη στιγμή που η πραγματική ιδιοκτήτρια, η Πειραιώς, που ελέγχει τη ναυτιλιακή μέσω της Strix, έχει αποφασίσει να πουλήσει την εταιρεία, είναι θέμα χρόνου να καταλήξει στον αγοραστή που θα προσφέρει το μεγαλύτερο τίμημα.

Διαβάστε ακόμη: