Από τη Γερμανία και τη Γαλλία είναι οι σημερινές επιλογές της στήλης. Στην τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ θέλει τη νίκη στο ματς με την Μάιντζ για να πάρει τον τίτλο μετά από 11 χρόνια. Το σκορ μπορεί να πάρει διαστάσεις. Ο «άσος» μαζί με το Over 3,5 δίνει απόδοση 1,68 στο Πάμε Στοίχημα.

Πιθανή είναι η νίκη με μεγάλο σκορ και για τη Βόλφσμπουργκ στο παιχνίδι με την Χέρτα Βερολίνου. Θέλει να βγει στην Ευρώπη και χρειάζεται μόνο τη νίκη. Η Χέρτα έχει υποβιβαστεί. Ο «άσος» μαζί με το Over 2,5 πληρώνει 1,58.

Ένα βαθμό χρειάζεται η Άουγκσμπουργκ για να παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα. Μπορεί να τον πάρει στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Γκλάντμπαχ. Αξίζει το ρίσκο στο «Χ». Το βρίσκουμε στο 3,80 στο Πάμε Στοίχημα!

Στη Γαλλία γίνεται η προτελευταία αγωνιστική. Παλεύουν για το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Ρεν και η Μονακό. Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τις 2 σε ένα ματς που λογικά θα έχει πάνω από 2 γκολ. Πληρώνει 1,68 το Goal/Goal μαζί με το Over 2,5.

Μάχη γίνεται και για τον πρώτο σκόρερ. Προηγείται ο Εμπαπέ με 28 γκολ, τον κυνηγάει ο Λακαζέτ με 26. Η Λυών υποδέχεται τη Ρεμς και ο Λακαζέτ είναι πολύ πιθανό να σκοράρει. Στο 1,80 είναι η απόδοσή του ως anytime σκόρερ.

Διαβάστε περισσότερα