Ο επιθετικός της Γουέστ Μπρομ ομολόγησε ότι έπλενε τα ρούχα του με ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων, τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Ο 22άχρονος Αμερικανός, ο οποίος εντάχθηκε στη Γουέστ Μπρομ από την Ορλάντο Σίτι του MLS, τον Ιανουάριο, μίλησε για την ατυχή σειρά γεγονότων σε ένα πρόσφατο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

Αφού, αρχικά, νόμιζε ότι έφταιγε το πλυντήριό του, ο Αμερικανός διεθνής συνειδητοποίησε ότι περπατούσε στους δρόμους του Λονδίνου , μυρίζοντας σαν ταμπλέτα πλυντηρίου πιάτων!

«Τόσο αστεία ιστορία και πριν συνεχίσω, ναι, ξέρω ότι είμαι ανόητος. Το καταλαβαίνω πλήρως. Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πίστευα ότι το πλυντήριό μου είναι απλώς χάλια.

Αλλά, ούτως ή άλλως, όταν μετακόμισα σε αυτό το διαμέρισμα αγόρασα μία από αυτές τις τεράστιες σακούλες με απορρυπαντικό πλυντηρίου για να πλύνω όλα μου τα ρούχα.

Πρόσφατα τελείωσε, οπότε πήγα στο κατάστημα για να αγοράσω άλλα. Ψάχνω την σακούλα και δεν μπορώ να την βρω πουθενά στο κατάστημα. Κάθομαι εκεί και αναρωτιέμαι “γιατί δεν μπορώ να τη βρω;”. Επιστρέφω στο διαμέρισμά μου και κοιτάζω κάτω την σακούλα που έχω», διηγήθηκε ο Ντάριλ Ντάικ.

Σε εκείνο το σημείο, ο Ντάικ κάνει ζουμ την κάμερα σε ένα άδειο πακέτο από ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων. «Αυτό έχω χρησιμοποιήσει.

Πλένω τα ρούχα μου με σαπούνι για πλυντήριο πιάτων, όσον καιρό βρίσκομαι εδώ. Έχω ζήσει στη Μεγάλη Βρετανία οκτώ μήνες», δήλωσε, γελώντας.

Διαβάστε ακόμη:

Νικολά Σαρκοζί: Ο Γάλλος πρώην Πρόεδρος φωτογραφίζει τόπλες την Κάρλα Μπρούνι 

Ένας δρόμος της Αθήνας στους πιο cool του κόσμου

Lana Rhoades: Η πρώην πορνοστάρ έκανε κρυφά παιδί με σούπερ σταρ του NBA