Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε μια 36χρονη γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθεια της να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον 3ο όροφο πολυκατοικίας κοντά στην Πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να βρει τον σύζυγό της στην Νάξο.

Η άτυχη Τζανετίνα είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες της και ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της μαζί με τη θεία της. Όμως διαπίστωσε πως ξέχασε μια τσάντα. Ανέβηκε στο διαμέρισμα αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα και αποφάσισε να μπει από γειτονικό μπαλκόνι.

Η γειτόνισσα της άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο μπαλκόνι. Στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει και να μπει στο διαμέρισμά της έπεσε στο κενό.

Η 36χρονη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των γειτόνων της, στο παρελθόν είχε πηδήξει πάλι από μπαλκονι σε μπαλκόνι χωρίς ωστόσο να δυσκολευτεί, αυτήν την φορά όμως δεν ήταν το ίδιο και η άτυχη γυναίκα παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.