Τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και το ντέρμπι του ισπανικού Κυπέλλου ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Η ΑΕΚ είναι φαβορί για τη νίκη στο Βόλο. Χαμηλά είναι το «διπλό» της και δεν αξίζει να παιχτεί. Προτιμότερο είναι το Over με την πολύ καλή απόδοση 1,65 στο Πάμε Στοίχημα. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος η ΑΕΚ κέρδισε με 0-4 σε αυτή την έδρα.

Καθοριστικής σημασίας στη μάχη για τον τίτλο είναι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Στο -3 από την κορυφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, στο -6 ο ΠΑΟΚ. Και οι 2 θέλουν τη νίκη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βγάλει αντίδραση μετά το απρόσμενο 2-2 με τον Άρη. Δίνει το πρώτο ματς χωρίς τον Μίτσελ στον πάγκο του. Ο «άσος», που ξεκίνησε πιο ψηλά, πληρώνει 1,85.

Στο Κύπελλο Γερμανίας έγινε χτες η μεγάλη έκπληξη με τον αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Φράιμπουργκ. Σήμερα παίζουν η Λειψία με τον Ντόρτμουντ και όποια προκριθεί θα είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Σκοράρουν και οι 2. Έχει τύχη το Goal/Goal.

Πιθανό είναι το σκοράρισμα και από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας που γίνεται απόψε στη Βαρκελώνη. Στο πρώτο ματς η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0. Πρόσφατα για το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 2-1 πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Ποντάρω στο Goal/Goal και στο αποψινό Clasico του Κυπέλλου.

Στο Κύπελλο Ιταλίας η Φιορεντίνα θέλει να πάρει την πρόκριση από σήμερα για τον τελικό. Παίζει εκτός έδρας με την Κρεμονέζε και είναι φαβορί για τη νίκη. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-1 κατά της Ίντερ. Πρόσφατα κέρδισε με 0-2 στο πρωτάθλημα την Κρεμονέζε. Πληρώνει 1,68 το «διπλό» της στο Πάμε Στοίχημα.

Διαβάστε περισσότερα