Το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων ξεχωρίζει σήμερα στα play off της Super League. Ο Παναθηναϊκός θα θέλει μόνο τη νίκη για να μην πέσει από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη για να φτάσει τον Παναθηναϊκό και να μην του ξεφύγει η ΑΕΚ, την οποία υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την επόμενη αγωνιστική. Επειδή και οι 2 ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη το ενδεχόμενο να μπουν πάνω από 1 γκολ στο ντέρμπι είναι πιθανό. Ποντάρω επομένως στο Over 1,5 με απόδοση 1,50.

Ένα γκολ περισσότερο κυνηγάω στην Τούμπα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο. Έχει μείνει πίσω ο ΠΑΟΚ και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο Βόλος θα κλειστεί για να πάρει αποτέλεσμα, όμως δύσκολα θα τα καταφέρει. Ο «άσος» είναι χαμηλά, πάω με το Over 2,5 που δίνει απόδοση 1,48.

Στη Γαλλία η Μονακό έχει ανακάμψει και «τρέχει» για να προλάβει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκεται στο -6 από τη Λανς και θέλει τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Ναντ για να μην πλησιάσει στους 3 πόντους. Η Ναντ ξόδεψε δυνάμεις στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λυών. Πήρε τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Τουλούζ. Έχει ρίξει το βάρος της στο Κύπελλο. Πληρώνει 1,85 το «διπλό» της Μονακό στο Πάμε Στοίχημα.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γαλλία είναι η Μονπελιέ. Με τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν στην τεχνική ηγεσία της είναι αήττητη 7 αγωνιστικές (5-2-0). Μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά ο «άσος» της με απόδοση 1,92 στο Πάμε Στοίχημα έχει αξία. Η αντίπαλός της Τουλούζ έπαιξε την Πέμπτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου και προκρίθηκε στον τελικό με την εκτός έδρας νίκη 1-2 κατά της Αννεσύ.

Κλείνω με Ισπανία και τον «άσο» της Μπέτις στο ματς με την Κάντιθ. Ποντάρει στην έδρα και στην πολύ καλή παράδοση (8-3-0) για να πάρει τη νίκη στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης. Χτες κέρδισαν η Σοσιεδάδ και η Βιγιαρεάλ. Λογικά θα πάρει τους 3 βαθμούς σήμερα και η Μπέτις. Στο 1,68 είναι ο «άσος» της.

Διαβάστε περισσότερα