search

LIFESTYLE

Ούρσουλα Άντρες: Στο σφυρί το μπικίνι του πρώτου κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ

To μπικίνι που φόρεσε το πρώτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Ούρσουλα Άντρες, κόβοντας την ανάσα των ανδρών, εκτέθηκε σε δημοπρασία στις ΗΠΑ.

Ούρσουλα Άντρες: Στο σφυρί το μπικίνι

To μπικίνι που φόρεσε το πρώτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Ούρσουλα Άντρες, κόβοντας την ανάσα των ανδρών, εκτέθηκε σε δημοπρασία στις ΗΠΑ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την καλλίππυγη Ούρσουλα να βγαίνει από την θάλασσα σαν… Αφροδίτη στην ταινία «Dr.No» του πράκτορα 007;.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, το διάσημο μπικίνι που ταίριαζε γάντι στην πανέμορφη Ούρσουλα κι έχει αφήσει ιστορία αναδεικνύοντας τις τέλειες αναλογίες της γοητευτικής ηθοποιού, το διεκδίκησαν με πάθος δύο ενδιαφερόμενοι.

Ο Γερμανός έφορος του μουσείου από το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, «BikiniArtMuseum» δεν κατάφερε να το αποκτήσει καθώς το απόγευμα το Σαββάτου, ένας άγνωστος πρόσφερε 10.000 δολάρια περισσότερα. Τελικά το θρυλικό μπικίνι πωλήθηκε έναντι 240.000 δολαρίων (γύρω στα 226.400 ευρώ), όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.

«Είχαμε ένα ανώτατο όριο , τα 230.000 δολάρια (περίπου 217.000 ευρώ)», δήλωσε χθες ο Σεβερίν Σούλερ, έφορος του μουσείου «BikiniArtmuseum», κοντά στην Στουτγάρδη. Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα, η Ούρσουλα Άντρες ήταν το πρώτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Σον Κόνερι.

Εκτός από σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του ’60, το 2012 οι αναγνώστες της αγγλικής εφημερίδας «The Sun» αποφάνθηκαν ότι η Ούρσουλα είναι το πιο σέξι κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εφημερίδα για τα 50 χρόνια της κινηματογραφικής διαδρομής του «πράκτορα 007». Την ανακάλυψε ο Μάρλον Μπράντο, την ερωτεύτηκε ο Τζέιμς Ντιν ενώ η ίδια χώρισε τον σύζυγό της για τα μάτια του Μπελμοντό.

Πρόσφατα, το γερμανικό μουσείο «BikiniArtmuseum», απέκτησε ένα κοστούμι κι ένα σουτιέν που ανήκαν στην εκλιπούσα τραγουδίστρια,Έιμι Γουάνχαουζ. Επιπλέον, το μουσείο φιλοξενεί ένα μαγιό που φορούσε η γοητευτική ηθοποιός Λιζ Τέιλορ το 1957. Το αγόρασε έναντι 4 χιλιάδων δολαρίων.

Στο μουσείο εκτίθεται επίσης ένα χρυσό κοστούμι δύο τεμαχίων από τον εφευρέτη του μπικίνι Λουί Ρεάρ, και δύο μπικίνι που φορούσαν δύο μεγάλες σταρ του κινηματογράφου, Μέριλιν Μονρόε και Μπριζίτ Μπαρντό. Περισσότερα από 400 σπάνια αντικείμενα του Χόλιγουντ εκτέθηκαν σε δημοπρασία του οίκου «Heritage Auctions» το Σάββατο το βράδυ, σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη: