Για τη θρυλική σκηνή με το μπικίνι στην ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» μίλησε η Ντέμι Μουρ.

Η 61χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Interview και δήλωσε ότι πάλεψε με την ταυτότητά της όταν πρωταγωνίστησε στη συνέχεια της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» το 2003.
«Όλοι μιλούσαν για το πώς φαινόμουν»

«Όταν έπαιξα στους Άγγελους του Τσάρλι υπήρξε πολλή συζήτηση γύρω από τη σκηνή με το μπικίνι, όλοι συζητούσαν για το πώς φαινόμουν» θυμήθηκε η Ντέμι Μουρ, η οποία παντρεύτηκε τον Άστον Κούτσερ δύο χρόνια αργότερα, το 2005.

Στην συγκεκριμένη σκηνή, η διάσημη ηθοποιός τρέχει σε μια παραλία με ένα μαύρο μπικίνι και μια σανίδα του σερφ κάτω από το μπράτσο της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Ο κόσμος τότε αναρωτιόταν πώς μπορεί μια 40χρονη να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της ζωής της και να έχει τέτοιο σώμα.

Γιατί ένιωσε αμήχανα στη συγκεκριμένη σκηνή

Ωστόσο, όπως λέει, ένιωσε ότι «δεν φαινόταν να υπάρχει θέση για μένα». «Δεν ένιωθα ότι δεν ανήκα εκεί» διευκρίνισε η ηθοποιός. «Ήταν περισσότερο σαν να ένιωθα αυτό το συναίσθημα ότι δεν είμαι ούτε 20, δεν είμαι ούτε 30, αλλά δεν ήμουν και αυτό που αντιλαμβάνεται κάποιος ως μητέρα».

Στην ταινία δράσης, η Ντέμι Μουρ υποδύθηκε έναν πρώην σέξι Άγγελο με ένα κρυφό μυστικό που συναντά τον χαρακτήρα της Κάμερον Ντίαζ σε μια παρακολούθηση σε μια παραλία. Στην συγκεκριμένη σκηνή, η Ντίαζ φοράει ένα λευκό μπικίνι ενώ η Ντέμι Μουρ ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι.

Η Μισέλ Γιο, η οποία πήρε τη συνέντευξη από την Ντέμι Μουρ για το περιοδικό Interview, είπε ότι την καταλάβαινε. «Το Χόλιγουντ είναι σκληρό για τις γυναίκες αυτής της ηλικίας, όπου δεν βρίσκεις πια τα σενάρια ή τους χαρακτήρες που σου ταιριάζουν» δήλωσε, προσθέτοντας: «Ή είσαι μητέρα ή είσαι αρκετά μεγάλη για να μην είσαι σέξι στα μάτια τους».

Διαβάστε ακόμη: