Τo Squid Game: The Challenge έκανε πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου, και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές. Κάποιοι νομίζουν βέβαια ότι βλέπουν τη 2η σεζόν της αγαπημένης δραματικής σειράς και δεν αντιλαμβάνονται ότι βλέπουν ριάλιτι. Οπότε βλέπουμε σχόλια του τύπου “δεν είναι τόσο καλό όσο η πρώτη σεζόν”. Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους.

Αν δεν το έχεις ακούσει ξανά, το Squid Game: The Challenge είναι ένα νέο τηλεπαιχνίδι στο Netflix που βασίζεται στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της Νότιας Κορέας, Squid Game. Σε αυτήν την εκδοχή, 456 πραγματικοί διαγωνιζόμενοι καλούνται να ολοκληρώσουν μια σειρά παιχνιδιών, με την ελπίδα να κερδίσουν ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων.

Red Light, Green Light

Όπως και στην αρχική σειρά, το The Challenge ξεκίνησε με έναν γύρο του “Red Light, Green Light”, στον οποίο κάθε διαγωνιζόμενος προσπαθούσε να περάσει τη γραμμή τερματισμού χωρίς να “σκοτωθεί”. Που σημαίνει ότι οι παίκτες φορούσαν πακέτα μελανιού, τα οποία ανατινάσσονταν αν δεν κατάφερναν να ολοκληρώσουν την αποστολή. Το Challenge περιλαμβάνει επίσης έναν γύρο Dalgona (το παιχνίδι με τα μπισκότα), μαζί με νέες προκλήσεις που αναγκάζουν τους διαγωνιζόμενους να βασίζονται στη ευφυΐα και τις σωματικές τους ικανότητες για να επιβιώσουν.

Ήδη έχουν γίνει διαθέσιμα όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, εκτός του τελευταίου, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στις 6 Δεκεμβρίου. Καθώς η σειρά φτάνει στο τέλος της, οι θαυμαστές αναρωτιούνται αν το The Challenge θα επιστρέψει για έναν ακόμη γύρο. Δηλαδή, αν θα δούμε δεύτερη σεζόν στο τηλεπαιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: