Τροποποιημένο, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς», είναι το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ σήμερα, Τρίτη 25 ιανουαρίου.

Λόγω της γενικής αργίας σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και οι τράπεζες σε περιοχές της χώρας, ενώ με μειωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ.

Αργία και για αύριο, Τετάρτη, ανακοίνωσε προ ολίγου ο υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Μειωμένο το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε ότι, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξαιρούνται από τον παραπάνω κανόνα τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων για τα οποία θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.