Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε, χθες, τις εργαζόμενες στον ΟΠΑΠ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Από νωρίς το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιαν Κάρας, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υποδέχονταν τις εργαζόμενες στην είσοδο των κεντρικών γραφείων στη Λ. Αθηνών, μοιράζοντάς τους τριαντάφυλλα και ευχές για την ημέρα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που – όπως ήταν φυσικό – προκάλεσε χαρά και ενθουσιασμό, είναι μία από τις πολλές δράσεις που πραγματοποίησε εφέτος η διοίκηση του ΟΠΑΠ για να τιμήσει τις περίπου 500 γυναίκες της εταιρείας και να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα επιτεύγματά τους, τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους.

Στο πλαίσιο της εφετινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε δύο ειδικά σεμινάρια σχετικά με τις θετικές αλλαγές που μπορούν να επιφέρουν οι γυναίκες στη ζωή τους.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου, βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, η Στέλλα Κάσδαγλη, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Women On Top. Πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Changemaking – Πώς μπορούμε να πετύχουμε το όραμά μας και να φέρουμε θετική αλλαγή, σε όποιο σημείο κι αν βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή» και αντάλλαξε απόψεις με γυναίκες και άνδρες της εταιρείας. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο οποίος προλόγισε την Στέλλα Κάσδαγλη.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου, οι εργαζόμενες του ΟΠΑΠ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Ελευθερία Ζούρου, Founder & CEO της εταιρείας Doctoranytime, μέλος του προγράμματος ΟΠΑΠ Forward. Η κα Ζούρου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Πώς οι συμβατικές αποφάσεις αλλάζουν τη ζωή σου: Μαθήματα από το επιχειρείν για τη ζωή». Παρών στη συζήτηση ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ο οποίος προλόγισε την Ελευθερία Ζούρου, μοιράστηκε ευχές για την ημέρα και ευχαρίστησε τις γυναίκες εργαζόμενες του ΟΠΑΠ για τη συνεισφορά τους. Την ομιλία παρακολούθησαν, επίσης, γυναίκες ιδιοκτήτριες καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Επιπλέον, η διοίκηση του ΟΠΑΠ κλήρωσε μοναδικά δώρα για τις γυναίκες της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιαν Κάρας και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου μοιράζουν τριαντάφυλλα στις γυναίκες της εταιρείας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιαν Κάρας

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου και η Στέλλα Κάσδαγλη, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού Women On Top

Διαβάστε περισσότερα