Ομόλογο Capital. Ισχυρό είναι το ενδιαφέρον των επενδυτών για το ομόλογο της CPLP Shipping Holdings του ομίλου Μαρινάκη.  Πρόκειται για την πρώτη ομολογιακή έκδοση εταιρείας συμφερόντων του Ομίλου Μαρινάκη στην εγχώρια χρηματαγορά

Το ομόλογο 5ετούς διάρκειας ύψους 150 εκατ. ευρώ της Capital Product Partners L.P. (CPLP),  η Δημόσια Εγγραφή του οποίου ξεκίνηση το πρωί της Δευτέρας, έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής προσφορές ύψους 200 εκατ. ευρώ.

Η διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής  θα ολοκληρωθεί  στις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου.

Η τελική τιμολόγηση για το ετήσιο «κουπόνι» αναμένεται να διαμορφωθεί στο κάτω άκρο του καθορισμένου εύρους των αποδόσεων. Το εύρος τιμής είναι 2,6% με 3%, με την αγορά να εκτιμά ότι θα κλείσει στο 2,6% – 2,7%.

Ομόλογο Capital – Το χρονοδιάγραμμα μετά τη λήξη της Δημόσιας Προσφοράς

20 Οκτωβρίου 2021: Λήξη Δημόσιας Προσφοράς – εγγραφής επενδυτών στην έκδοση του ΚΟΔ μέσω του Η.ΒΙ.Π. (4:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος)

20 Οκτωβρίου 2021: Ανακοίνωση της πλήρωσης των προϋποθέσεων έκδοσης του ΚΟΔ, της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου στο Η.Δ.Τ. του Χ.Α. και στην ιστοσελίδα της Εκδότριας.

22 Οκτωβρίου 2021: Δημοσίευση αναλυτικής ανακοίνωσης για την έκβαση της Δημόσιας Προσφοράς.

22 Οκτωβρίου 2021: Πιστοποίηση της καταβολής των αντληθέντων κεφαλαίων και έκδοσης του ΚΟΔ από την Εκδότρια. Παράδοση των Ομολογιών στους επενδυτές μέσω καταχώρισης σε λογαριασμούς αξιογράφων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων. Δημοσίευση ανακοίνωσης για την έναρξη διαπραγμάτευσης.

25 Οκτωβρίου 2021: Έναρξη διαπραγμάτευσης των Ομολογιών στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α.