Η ομάδα του Ολυμπιακού ύστερα από το 1-0 επί των Βέλγων στο γήπεδο Καραϊσκάκη από τον Φορτούνη έχει μεταβεί στο Βέλγιο για να ολοκληρώσουν το έργο.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γκενκ οι παίκτες του Μαρτίνεθ θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa. Η Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Europa League από τη στιγμή βέβαια που οι Ερυθρόλευκοι αποκλείσουν τη Γκενκ. Τώρα σε σχέση με την κλήρωση του Conference ο Ολυμπιακός εάν δεν υπερκεράσει το εμπόδιο της Γκενκ θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Conference είτε την Άδανα Ντερμισπόρ από την Τουρκία είτε την κροατική Όσιγιεκ με την Άδανα να είναι το μεγάλο φαβορί μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανακοινώσει αποστολή. Υπάρχουν παίκτες που έχουν τεθεί εκτός αλλά όχι από εκείνους που είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Βέλγιο.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών υπάρχει το ενδεχόμενο για μία ή μαξίμουμ δύο αλλαγές. Μία στον χώρο του κέντρου (να μην ξεκινήσει ο Καρβάλιο και να χριστεί βασικός ο Μπιέλ που δείχνει πιο πιθανό, ο Αλεξανδρόπουλος ή άλλος χαφ). Και η 2η αλλαγή να ξεκινήσει ο Ελ Καμπί αντί του Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε τον σχηματισμό του Ολυμπιακού στο 1-0 με τη Γκενκ: κάτω από τα γκολπόστ ο Πασχαλάκης, άμυνα με Κίνι, Ρέτσο, Φρέιρε και Ροντινέι, τριάδα στο κέντρο με Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Καρβάλιο και μπροστά τους Μασούρα, Φορτούνη και Αραμπί.

Διαβάστε ακόμη: