Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν έχει την παρουσία που κι ο ίδιος θα περίμενε στην Ευρώπη. Οι πρώτοι μήνες στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπως θα ήθελε και τώρα στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται ως δανεικός, δεν μπορεί να αποδόσει. Βέβαια, στη θέση του υπάρχει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είναι ό,τι καλύτερο έχουν.

Τα δημοσιεύματα για τον επαναπατρισμό του είναι πάρα πολλά και στο τελευταίο ρεπορτάζ του Βενέ Καζαγκράντε, η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει στους Αγγλους 4.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν, ποσό που είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό της Φλαμένγκο – σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Ο 29χρονος, έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ ως το 2026 και μέχρι στιγμής μετράει 10 ματς στην Premier League κι άλλα 11 με τους Πειραιώτες χωρίς γκολ και ασίστ.

Το ποστάρισμα του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου:

Ο Δώνης… επιστρέφει για Φορτούνη – Ετοιμάζονται αραβικές προτάσεις για Μαντσίνι & Μορόν – Εξι Σουπερλιγκάτοι παίκτες κάνουν γκελ ενόψει Ιανουαρίου στο Διευθυντήριο της Saoudi Pro League – Έλληνας μεγαλοατζέντης έχει εμπλακεί στην υπόθεση Μπρινιόλι / Ηχηρό «όχι» του Μπακασέτα σε πρόταση πώλησης του, θετική η Τράμπζονσπορ / Όλοι οι Πορτογάλοι προπονητές πετυχαίνουν στον Ολυμπιακό – Μαρτίνεθ και Κορδόν είχαν συμβόλαια με συνολικές ετήσιες αποδοχές 2,7 εκατ. ευρώ

Conference League: Με Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός στη φάση των «32»

Διαβάστε ακόμη: