O Ολυμπιακός  πρόκειται να αξιοποιήσει το δικαίωμα της έφεσης στον τελευταίο βαθμό, που είναι το CAS, το διεθνές αθλητικό δικαστήριο, με σκοπό να ανατρέψει την απόφαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο διεκόπη οριστικά λόγω της κροτίδας που εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα και προκάλεσε τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Οι Ολυμπιακοί θα οδηγήσουν την υπόθεση στο CAS εντός της επόμενης εβδομάδας, για να αλλάξει η απόφαση.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του Ολυμπιακού κι έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε με 3-0 το ντέρμπι, διατηρώντας επίσης την αφαίρεση του ενός βαθμού στους Πειραιώτες, τα δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, τα οποία θα είναι κόντρα σε Παναιτωλικό (25/11) και ΑΕΚ (03/01) αλλά και το πρόστιμο των 38 χιλ. ευρώ, ότι δηλαδή είχε αποφασίσει σε πρώτο βαθμό το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super league.

Έτσι το ντέρμπι θα φτάσει στα χέρια του CAS οποίο θα έχει τον τελευταίο λόγο για τη μοίρα της υπόθεσης. Το διεθνές αθλητικό δικαστήριο θα κρίνει και θα αποφασίσει για το ποιος ήταν τελικά ο υπαίτιος της διακοπής του ντέρμπι, μετά τις αποφάσεις της Super League και της ΕΠΟ.

Άκτωρ: Χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός: Οργισμένη αντίδραση για τους διαιτητές του ντέρμπι – Ασύμμετρη και μη αποδεκτή η πρόκληση

Διαβάστε ακόμη: