Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, με το σύνθημα «Φτερά στα πόδια», παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να χαρακτηρίζει τη σεζόν που μας πέρασε ως χρονιά-παρένθεση.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24 έχουν το σύνθημα «Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια, που ’δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια», το οποίο προέρχεται από τον πρώτο ύμνο της ομάδας.

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους σε δύο περιόδους, ήτοι από 26 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου (περίοδος ανανεώσεων) και από τις 22 Ιουνίου για όλες τις υπόλοιπες θέσεις.

Αυτές είναι οι τιμές ανά θύρα:

Στην παρουσίαση των εισιτηρίων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε πως η χρονιά που μας πέρασε ήταν χρονιά-παρένθεση για τον Ολυμπιακό ενώ στην εισαγωγική του δήλωση έκανε αναφορά στους 300 τίτλους των ερυθρολεύκων στα ομαδικά σπορ.

«Αντιμετωπίζουμε την επόμενη σεζόν σαν μια χρονιά που θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα στον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ. Θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς πως θα πρέπει να αισθανθούν ακόμη πιο περήφανοι. Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα, που έχει συντελεστεί στα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε όλοι περήφανοι που σε αυτή την τελευταία φάση υπάρχει συμμετοχή του κ. Μαρινάκη σε περισσότερους από 125 τίτλους από αυτούς, δηλαδή στο ποδόσφαιρο και στον Ερασιτέχνη», τόνισε στην αρχή και μετά πρόσθεσε:

«Φιλοδοξούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση. Φέτος ήταν μια χρονιά-παρένθεση. Αυτό που επιλέξαμε ως σύνθημα είναι λόγια από τον πρώτο ύμνο της ομάδας μας. Όλοι μας έχουμε συνδέσει με αυτά τα λόγια αναμνήσεις και είναι μια συναισθηματική στροφή και νότα που είναι απαραίτητη για να αρχίσουμε με πάθος και αγάπη τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Μαζί θα μετατρέψουμε τα λόγια μας σε πράξη και θα κατακτήσουμε ξανά τις κορυφές που θέλουμε».

Διαβάστε περισσότερα