Ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των play off Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισραηλινός πέρσι σφύριξε τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, που έληξε ισόπαλος 1-1 ενώ φέτος διηύθυνε άλλο ένα ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0.

Ο Ρεϊνσχρέιμπερ, είχε οριστεί και είχε διευθύνει και ένα παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, αυτό απέναντι στην Μολδαβία για το Nations League στο οποίο η Εθνική ομάδα είχε επικρατήσει 2-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Μπίτον, Σάγκι Μετσάμπερ, στο VAR οι Ζιβ Άντλερ, Θ.Μωυσιάδης και 4ος ο Ζαμπάλας.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είχε διευθύνει και το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ της κανονικής διάρκειας στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα είναι διαιτητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα (11/5).

Στο ντέρμπι της Τούμπας μαζί με τον Μπριχ θα είναι οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ, στο VAR ο Τίμο Γκέραχ, με τον Φωτόπουλο και 4ος ο Κουτσιαύτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός πολύπειρος ρέφερι ήταν επίσης στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 1-4 για τα προκριματικά του Champions League στις 29/8/2018, αλλά και το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 2-1 για την ίδια φάση στις 15/9/2020, όπως και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 στις 27/1/2021 για το πρωτάθλημα.

Τέλος, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Σέρβος Σρτζαν Γιοβάνοβιτς.