Με την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι φυσικό να έχει «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Μαροκινός με το συχνό σκοράρισμά του αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της ξέφρενης πορείας του Ολυμπιακού στο φετινό Conference League.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, αφού μόλις σε 8 συμμετοχές στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ με 10 γκολ, ξεπερνώντας τον επιθετικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Έραν Ζάχαβι που έχει 8.

Την ίδια ώρα, στην χώρα του ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό του μέλλον και μάλιστα δημοσίευμα αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στους Πειραιώτες σε πρόταση που του έκαναν για νέο διετές συμβόλαιο, στο οποίο θα υπάρχει και αύξηση των αποδοχών του.

«Ο Ελ Κααμπί έχει δεχτεί δύο προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι αυτή από την Αλ Αχλί της Τζέντα, ενώ υπάρχει μια προσφορά και από το Κατάρ. Ο Μαροκινός έχει ήδη προσελκύσει και ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ίπσουιτς, που εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League», αναφέρεi το σχετικό δημοσίευμα.

Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα πει την «τελευταία λέξη» όταν θα καταθέσει την τελική του πρόταση στον Ελ Κααμπί. Οι εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα.

Διαβάστε ακόμη: