O Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1, ενώ αύριο παίζει ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Το γρήγορο γκολ του Ντίκο που έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ, δεν άγχωσε τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν την πίεση και ισοφάρισαν στο 39’ με κεφαλιά του Μπακαμπού, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χάμες. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Μίτσελ έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με κορυφαίο το δοκάρι του Ινμπόμ. Αυτός που έδωσε τη λύση ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος σκόραρε με προβολή μετά από παράλληλη πάσα του Εμβιλά.

Ο Βόλος προηγήθηκε στο 18’ με τον Τσιρίνιος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Στεργιάκη. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39’ με σουτ από τον Κολοβό. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 58’, όταν ο Στεργιάκης σε έξοδο του συγκρούστηκε με τον Οζέγκοβιτς. Με τον νεαρό γκολκίπερ να αποκρούει την εκτέλεση του Μπαριέντος. Οχτώ λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πάνε στην άσπρη βούλα, σε μαρκάρισμα του Ντέλετιτς στον Χατζηθεοδωρίδη. Ο Ζοάο Πέδρο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Παναιτωλικός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 73’ με προβολή του Μαλλή. Στις καθυστερήσεις ο Μεθκίδα μείωσε με εκτέλεση φάουλ στο τελικό 2-3.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο πρώτος που βρήκε γκολ στο 31’, με τον Μπάλαν να σκοράρει από κοντινή απόσταση μετά από διπλή κεφαλιά του Παμλίδη. Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει σε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Τζόβαρα στο 76’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Στο 90’ ο Τζίμας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χατζηισαϊα, όμως την εκτέλεση του Νίνη, απέκρουσε αρχικά ο Γιαννιώτης και μετά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Διαβάστε ακόμη: