Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την πανίσχυρη Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι.

Με ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, προκρίθηκε στους «4» του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα, η οποία νωρίτερα απέκλεισε στα πέναλτι την Λιλ.

Ολυμπιακός: Υποδοχή ηρώων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την θρυλική αποστολή που τους «έστειλε» στον έβδομο ουρανό.

Η αποστολή των μεγάλων νικητών της Κωνσταντινούπολης αφίχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου στις 06:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από τις 04:00 τα ξημερώματα, πλήθος φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» κατέκλυσαν τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, χορεύοντας και τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην σπουδαία γιορτή που στήθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν συγκινητικές με τους φιλάθλους της ομάδας να αποθεώνουν τους παίκτες κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει ανεπανάληπτες στιγμές και περιμένει πώς και πώς τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις των Πειραιωτών, σε αυτήν την ξέφρενη πορεία με προορισμό την κορυφή.

Ολυμπιακός: Το ζεϊμπέκικο του Αλεξανδρόπουλου στην φισούνα του γηπέδου

Ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της γιορτής που στήθηκε κι από την πλευρά των πιακτών ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στη φισούνα του γηπέδου ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: