Το Παρίσι παρέδωσε την Ολυμπιακή σημαία στην δήμαρχο του Λος Άντζελες, Κάρεν Μπας , σηματοδοτώντας το σκηνικό για τους επόμενους Αγώνες το 2028 σε μια τελετή λήξης που ενθουσίασε, ιδιαίτερα σε σχέση με την τελετή έναρξης.

Ο Τομ Κρουζ ήταν εντυπωσιακός στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Ο σταρ του Χόλιγουντ παρέδωσε την «σκυτάλη» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες με ένα φανταστικό σόου.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρομερό σόου, με αέρα Χόλιγουντ από τον Τομ Κρουζ

Στο τέλος της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την εμφάνιση της H.E.R., ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός εμφανίστηκε στο Στάδιο και άρχισε να αιωρείται από την κορυφή του πριν φτάσει στον πρώτο του προορισμό, τον αγωνιστικό χώρο του Stade de France.

Στην πλάτη του κουβαλούσε την επίσημη Ολυμπιακή σημαία, την οποία και… έκλεψε, για να την παραδώσει στο Λος Άντζελες. Ο Τομ Κρουζ σε ένα video οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του προς ένα αεροπλάνο, με το οποίο στη συνέχεια ταξίδεψε για τον επόμενο σταθμό, που είναι το Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός πήδηξε από το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Από το Παρίσι 2024 στο Λος Άντζελες 2028:

Ο Τομ Κρουζ έφερε χολιγουντιανό αέρα στην τελετή λήξης:

Το ταξίδι της Ολυμπιακής σημαίας από το Παρίσι στο Λος Άντζελες με τον Τομ Κρουζ:

Οι Red Hot Chili Peppers ξεσήκωσαν και έφεραν καλιφορνέζικο αέρα:

H Billie Eilish έδωσε μια υπέροχη νότα με τη μαγευτική φωνή της:

Snoop Dogg και Dr. Dre για το τέλειο φινάλε από το Λος Άντζελες:

Ο Λεόν Μαρσάν, ο «βασιλιάς» της κολύμβησης στο Παρίσι 2024, με πέντε μετάλλια, τέσσερα εκ των οποίων χρυσά, ντυμένος με κοστούμι είναι εκείνος που ανέλαβε να μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο στάδιο από την καρδιά του Λούβρου.

Μόλις ο Γάλλος κολυμβητής πήρε στα χέρια του το φανάρι με την Ολυμπιακή Φλόγα το αερόστατο-βωμός σταμάτησε να λάμπει, μέχρι να λάμψει ξανά για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες (28 Αυγούστου-8 Σεπτεμβρίου).

Διαβάστε ακόμη: