Την πρώτη της performance μετά τη σκληρή μάχη που δίνει με την υγεία της έκανε η Celine Dion στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Η Καναδή superstar εμφανίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (26/7) και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές στο κλείσιμο της διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το τελετουργικό με την αφή της ολυμπιακής φλόγας, η Celine Dion πήρε τη σκυτάλη ερμηνεύοντας το Hymne A L’Amour της θρυλικής Edith Piaf, καταχειροκροτούμενη από το πλήθος.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό ασημένιο φόρεμα και υπό τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια απέδειξε πως είναι ακόμα παρούσα και καθήλωσε με την αψεγάδιαστη ερμηνεία της.

Υπενθυμίζεται πως η Celine Dion ανακοίνωσε το 2023 ότι πάσχει από ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, με το οποίο παλεύει καθημερινά, έτσι ώστε να μην χάσει εντελώς τη μυϊκή της ανάπτυξη. Στο πλαίσιο της θεραπείας της η Καναδή superstar είχε ακυρώσει το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και σχετικό ντοκιμαντέρ, όπου καταγράφεται στιγμή προς στιγμή η καθημερινότητά της με την τρομακτική ασθένεια.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δείτε τη λαμπερή τελετή έναρξης στο Παρίσι

Διαβάστε ακόμη: