Η γνωστή στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

H Όλγα Βλαχοπούλου ασχολείται με τη συγγραφή στίχων τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ έχει γράψει και παιδικά παραμύθια. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τους Πυξ Λαξ, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τη Μελίνα Ασλανίδου τον Πασχάλη Τερζή και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η 50χρονη στιχουργός όπως αναφέρει στην ανάρτησή της, μετά από τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο. Παρά το αρχικό σοκ και την αγωνία, η αισιοδοξία και η υποστήριξη από τους αγαπημένους της τη βοήθησαν να αντεπεξέλθει στην επέμβαση.

Μέσα από την εμπειρία της, η Όλγα Βλαχοπούλου τόνισε τη σπουδαιότητα της πρόληψης, τη δύναμη της αγάπης και της υποστήριξης από οικογένεια και φίλους, τη σημασία της αισιοδοξίας και της θετικής σκέψης στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, αλλά και την ομορφιά της ζωής και το πόσο σημαντικό είναι να την εκτιμάμε κάθε στιγμή.

Δείτε την ανάρτηση

Aναλυτικά όσα έγραψε:

«”Η πρόληψη σώζει ζωές”

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή τη φράση και τις περισσότερες από αυτές τη προσπερνάμε γιατί δεν είναι ίσως κάτι που μας αφορά ή γιατί δεν δίνουμε τη πρέπουσα σημασία! Μέχρι να “χτυπήσει” η ασθένεια και τη δίκη μας πόρτα!

Για καλή μου τύχη και το εννοώ μετά από τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο που έκανα, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος! Ευτυχώς σε αρχικό στάδιο!

Μετά το πρώτο σοκ και ένα τραμπολίνο συναισθημάτων, όπως φόβο, αγωνία και κυρίως με τη σκέψη μου στα παιδιά μου κολλημένη συνεχώς! Βλέπεις δεν είναι μόνο ο αγώνας που έχεις να δώσεις για εσένα αλλά και η αγωνία σου για αυτούς που αγαπάς πολύ! “Όλα θα πάνε καλά”!! Η φράση αυτή ηχούσε στα αυτιά μου συνεχώς και αδιάλειπτα, μέχρι που ήμουν στο τέλος πεπεισμένη πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!

Χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση στο Διαβαλκανικό! Έγινε η ογκεκτομή και περιμένουμε τα αποτελέσματα! Σε μια ιδιαίτερη διαδικασία όπως αυτή αντιλαμβάνεσαι ίσως για πρώτη φορά τι σημαίνει “κύκλος αγάπης”

424493564_360504736734070_1365527941199541228_n

Από τον εξαιρετικό γιατρό μου Ιωάννη Νατσιόπουλο και την φανταστική ομάδα του, το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει το καλύτερο εαυτό του, μέχρι όλους αυτούς που εγώ ονομάζω φυλακές αγγέλους μου, την οικογένεια και τους φίλους που έγιναν οικογένεια. Που ο καθένας ξεχωριστά με έκανε να αισθανθώ το σπουδαιότερο άνθρωπο σε αυτό το κόσμο! Γιατί έτσι πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις αυτοί που σε αγαπούν! Δεν είναι τυχαίο τελικά πως η αγάπη τα γιατρεύει όλα! Και αν όχι τα κάνει λιγότερο οδυνηρά!

Κορίτσια, υπέροχες μου γυναίκες να μη παραλείπετε το προληπτικό έλεγχο για κανένα λόγο! Μπορείτε να προλάβετε οτιδήποτε παρουσιαστεί!

Το ταξίδι μου στη νέα αυτή περιπέτεια δε τελείωσε ακόμα! Θα είναι όμως ένα ταξίδι γεμάτο γνώση! Και ήρθε να με κάνει πιο δυνατή και πιο ερωτευμένη ακόμα με τη ζωή! Και είναι τόσο ωραία πανάθεμά την!».