Συνεχίζονται οι συσκέψεις των συνεργατών του γνωστού ολιγάρχη στο κτίριο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Η ανησυχία για τις εξελίξεις είναι έκδηλη, ενώ καταβάλλουν εναγώνιες προσπάθειες να διασφαλίσουν μια γραμμή επικοινωνίας με την κυβέρνηση.

Όπως έλεγε και ένας δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που συμμετέχει στις συσκέψεις, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα εκτιμήσει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στον ολιγάρχη.

Προφανώς εννοούσε ότι αν εξασφαλίσει ασυλία είναι διατεθειμένος για όποια ανταλλάγματα.

Κινητικότητα στο σπίτι της Ρωσίας

Έντονη κινητικότητα εμφανίζει όμως και το λεγόμενο σπίτι της Ρωσίας.

Για όσους δεν γνωρίζουν τους ενημερώνουμε, ότι πρόκειται για μια πολυκατοικία σε απόσταση αναπνοής από το Μαξίμου, την οποία έχει ενοικιάσει η ρωσική πρεσβεία και χρησιμοποιείται για την ασφαλή διαμονή διαφόρων υψηλόβαθμων στελεχών της ρωσικής κυβέρνησης, που έρχονται στην Αθήνα.

Στον συγκεκριμένο χώρο διαμένουν και πολλά στελέχη της πρεσβείας που είναι επικεφαλής νευραλγικών υπηρεσιών.

Προβληματίζει η «τρύπα» στο Open

Κράξιμο της Deutsche Welle για το λιμάνι

Απολύτως δικαιολογημένο είναι το κράξιμο της Deutsche Welle προς την ελληνική κυβέρνηση.

Σε άρθρο της αναφέρει ότι Ελληνορώσος ολιγάρχης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο είναι στρατηγικού χαρακτήρα για το ΝΑΤΟ.

Οι Γερμανοί επισημαίνουν ότι στην Αλεξανδρούπολη τα αμερικανικά πολεμικά, μεταφέρουν υπερσύγχρονα αμυντικά συστήματα που προορίζονται για τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για την εκμετάλλευση του λιμανιού κερδίσει ο γνωστός ολιγάρχης, που συνδέεται με το σύστημα Πούτιν.

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Επίκειται σύγκρουση Αμερικανών – Ρώσων! Σφήνα Μόσχας μέσω Σαββίδη (;) στον διαγωνισμό!