Σειρά εικόνων από τον γάμο της Ζαχάροβα, που έγινε το 2005, «ανεβασμένα» στο διαδίκτυο από το 2016 ύστερα από πρωτοβουλία του φωτογράφου, συγκρίνονται με τις φωτογραφίσεις του ζεύγους Ζελένσκι για το περιοδικό Vogue. Συνέπεια, στα κοινωνικά δίκτυα να διεξάγεται ένας αναίμακτος «πόλεμος».

Μαρία Ζαχάροβα

Το άλμπουμ με τις γαμήλιες φωτογραφίες «άναψε» φωτιές στις πλατφόρμες, καθώς αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού, ως «απάντηση» στον σάλο που δημιούργησε η φωτογράφιση της Ολένα Ζελένσκα, συζύγου του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο διάσημο περιοδικό μόδας.

Η ευθύνη για τη δημοσιοποίηση των εικόνων, «βαραίνει» τον Νικολάι Κομισάροφ, φωτογράφο του ρωσικού προξενείου στη Νέα Υόρκη εκείνη την εποχή, όπου υπηρετούσε τότε η Ζαχάροβα.

Μαρία Ζαχάροβα

«Ήταν ιδιωτικές φωτογραφίες, όμως, δημοσίευσα μερικές για την πρώτη επέτειο του γάμου τους και σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να τις βάλω και στο διαδίκτυο. Έγινε έξαλλη», είχε σημειώσει.

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαεπτά χρόνια από εκείνον τον γάμο, ωστόσο, η διαρροή των φωτογραφιών δημιουργεί έκτοτε μία κάποια αμηχανία στη διπλωματία της Μόσχας.

Μαρία Ζαχάροβα

Μαρία Ζαχάροβα: Τρώει φράουλες από τον κήπο της με ερωτική διάθεση – Την κατακεραύνωσε το Twitter

Την έχουμε συνηθίσει να εξαπολύει επίθεση μέσα από τις ενημερώσεις της κατά της Δύσης και της Ουκρανίας, ωστόσο η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, αποφάσισε να μας δείξει μία άλλη της πλευρά.

Η Ρωσίδα αξιωματούχος φαίνεται πως εκτός από την πολιτική ασχολείται και με την… κηπουρική. Φορώντας έναν φιόγκο στα μαλλιά και έντονο κραγιόν δοκιμάζει τις φράουλες που είναι δικής της σοδειάς, όπως η ίδια επισημαίνει. Την παραπάνω στιγμή κατέγραψε σε βίντεο και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Telegram!

Η ίδια έχει βάλει πάνω στο βίντεο το ρωσικό τραγούδι «Kalinka-Malinka».