Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) είναι πανέτοιμος για τον γάμο του μεγαλύτερου γιου του Μπρούκλιν Μπέκαμ με την μνηστή του Νίκολα Πελτζ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μαϊάμι και πρόσφατα πήγε για ψώνια μαζί με τον πατέρα του Nτέιβιντ και τον πεθερό του, Άντονι Άνταμς (Anthony Adams). Στην συνέχεια ανέβασε μία ευτυχισμένη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τους δύο κομψούς παππούδες του Μπρούκλιν.

«Δημιουργώντας ιδιαίτερες αναμνήσεις. Σχέδια γάμου σε εξέλιξη & οι μπαμπάδες είναι όλοι στολισμένοι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ακριβής ημερομηνία για τον γάμο δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα γίνει στις 9 Απριλίου στην έπαυλη των 27 υπνοδωματίων, με θέα τον ωκεανό, που σύμφωνα με πληροφορίες του Hello αξίζει 76 εκατομμύρια λίρες της οικογένειας της Νίκολα στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το ζευγάρι αποκάλυψε στη Vogue ότι θα είναι εβραϊκός γάμος.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για το γάμο και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι περίεργο, γιατί όσο περισσότερες συναντήσεις για το γάμο έχουμε, τόσο πιο αληθινό το νιώθουμε. Φαίνεται ακόμα ψεύτικο, κατά κάποιο τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μπρούκλιν.

«Ναι, θα είναι ένας εβραϊκός γάμος» πρόσθεσε η Νίκολα και συνέχισε: «Λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής, ο Μπρούκλιν θα μείνει με τον μπαμπά μου, τα αδέρφια μου και μετά ο μπαμπάς του και τα αδέρφια του θα κάνουν ένα πάρτι. Κι εγώ θα μείνω με τα κορίτσια. Επομένως, από το δείπνο το βράδυ της Παρασκευής, δε θα δούμε ο ένας τον άλλον μέχρι να παντρευτούμε το επόμενο απόγευμα».

Aποκάλυψε επίσης ότι η αγαπημένη της γιαγιά θα έχει το ρόλο της κουμπάρας.

Ο γάμος θα σηματοδοτήσει την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ισχυρή –και εξαιρετικά πλούσια– δυναστεία των ΗΠΑ (ο Νέλσον Πελτς έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων). Η Sun ανέφερε ότι έχουν προσληφθεί δύο ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας (μία για κάθε οικογένεια) και σύμφωνα με πληροφορίες θα απαγορεύεται στους καλεσμένους να βγάζουν φωτογραφίες.