Το «επόμενο» βήμα αποφάσισαν να κάνουν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ, ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους και αγόρασαν από κοινού ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 10,5 εκατομμυρίων στο Μπέβερλι Χιλς.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αγοράσει μία έπαυλη για να στεγάσει τον έρωτά του, σε μία από τις πιο αποκλειστικές γειτονιές του Λος Άντζελες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Το υπερχλιδάτο σπίτι που νοίκασαν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ

Το «απίστευτο» σπίτι διαθέτει εντυπωσιακή θέα και μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδόν όλα τα σπίτια της γειτονιάς τους. Ιδιωτική αίθουσα γιόγκα, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ και μπαρ με χυμούς.

Η κατοικία πέντε υπνοδωματίων είναι καλυμμένη με τεράστια γυάλινα παράθυρα που επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός στα δωμάτια και εξασφαλίζουν την ειδυλλιακή θέα από πολλά δωμάτια του σπιτιού.

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Αγόρασαν σπίτι αξίας 10,5 εκ. στο Μπέβερλι Χιλς (ΦΩΤΟ)

Η έπαυλη διαθέτει επίσης διάφορους εξωτερικούς χώρους, όπως πλακόστρωτο καθιστικό και βεράντα στον τελευταίο όροφο.

Περιγράφοντας το σπίτι που πλέον ανήκει στην Νίκολα Πελτζ και τον Μπούκλιν Μπέκαμ, το μεσιτικό γραφείο αναφέρει πως «ενσωματώνει την ενσυνειδητότητα και την ευεξία με το υψηλότερο επίπεδο σχεδιασμού». Διαθέτει γυάλινους τοίχους για να δημιουργεί απρόσκοπτη ροή και μετάβαση από το εσωτερικό στο εξωτερικό, εναρμονίζοντας το περιβάλλον με το τοπίο.

Μπρούκλιν Μπέκαμ - Νίκολα Πελτζ: Αγόρασαν σπίτι αξίας 10,5 εκ. στο Μπέβερλι Χιλς (ΦΩΤΟ)

Πάντως, σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται εάν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα τέτοιο σπίτι, δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα, καθώς ο Μπρούκλιν, γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, έχει καθαρή αξία 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επίσης, ο πατέρας του, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει περιουσία που εκτιμάται στα 450 εκατομμύρια δολάρια.

Την ίδια ώρα, η Αμερικανίδα ηθοποιός Νίκολα Πελτζ, η οποία έπαιξε σε ταινίας όπως το «Transformers: Age of Extinction» και το «Last Airbender» – εκτιμάται ότι αξίζει 50 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στην καριέρα της και επίσης, τον οικογενειακό πλούτο.

Ενώ οι Μπέκαμ διαθέτουν μεγάλη περιουσία μέσω των δραστηριοτήτων τους στον τομέα της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού και της μόδας, μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Νίκολα Πελτζ, Νέλσον, είναι επενδυτής και η περιουσία του να ανέρχεται στα 1,79 δισεκατομμύρια δολαρίων.