Η Prodea Investments και η Invel Real Estate γνωστοποίησαν την απόκτηση του ξενοδοχείου “White Coast Pool Suites”, ενός πεντάστερου, πολυτελούς ξενοδοχείου στη Μήλο, η οποία ψηφίσθηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο για το 2021, στο πλαίσιο της έρευνας των World’s Best Awards 2021, που οργάνωσε η κορυφαία αμερικανική ταξιδιωτική έκδοση “Travel + Leisure”.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στην παραλία Σαρακήνικο και έχει τριάντα σουίτες, η καθεμία εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Οι Prodea και Invel θα επενδύσουν περαιτέρω αναπτυξιακά κεφάλαια στο ξενοδοχείο, προκειμένου να το επεκτείνουν και να το καταστήσουν ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Αιγαίου με δωμάτια με ιδιωτική πισίνα, δίδοντας, παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της φυσικής ομορφιάς του κυκλαδικού τοπίου.

Το ξενοδοχείο έχει ενταχθεί στο όνομα των “Small Luxury Hotels of the World” και η Domes Resorts θα αναλάβει τη λειτουργία του, βραβευμένη εταιρεία με ιδιαίτερο κύρος και εμπειρία στη λειτουργία πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Η Prodea απέκτησε το 49% και η Invel Real Estate (μέσω του “Invel Eudora Fund LP”) το 51%.

Διαβάστε ακόμη: